Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Roma

Topp » Italia » Roma
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Roma
I Roma føles det som om en er i historiens vugge. Her fins utallige ting å se og oppdage, bl.a Colosseum, der de beryktede gladiatorspillene fant sted, Den Spanske Trapp og Fontana di Trevi, som er en av totalt 280 fontener i Roma. Vatikanet og den fantastiske Peterskirken med Michelangelos takmalerier i det sixtinske kapellet er bare et par andre berømte severdigheter som Roma har å tilby. Vil man se Romas historie er en båttur gjennom byen å anbefale. Utenfor byen er det et loppemarked i Porta Portese. Her kan man handle alt mellom himmel og jord og stemningen er avslappet og trivelig.

Det er utallige kulinariske fristelser i Roma, alt fra det berømte italienske kjøkkenet til det internasjonale. Her fins det caféer på stort sett hvert gatehjørne. Deriblant er de berømte iskremkafeene.

Shoppingen i Roma er fantastisk, med mengder av trendy butikker for klær, smykker og interiør. Den mest kjente shoppinggaten er Via Nazionale.

Det finns to større flyplasser i Roma, Leonardo Da Vinci-Fiumicino-FCO, som ligger ca 36 km utenfor Roma og Ciampino-CIA flyplassen som ligger ca 17 km utenfor Roma. Fra CIA går det busser. Taxi kan være dyrt i Roma.

Foto: Roger Nabben & Marianne Maroni Block


» Kart over Roma
Bilder fra Roma Bilder fra Roma Bilder fra Roma Bilder fra Roma
Bilder fra Roma Bilder fra Roma Bilder fra Roma Bilder fra Roma
Bilder fra Roma Bilder fra Roma Bilder fra Roma Bilder fra Roma